4 februari, 2021

Vi förstärker vårt strategiska erbjudande och tar in ny delägare

I takt med en ökad efterfrågan och att en växande andel av våra kunder återfinns inom den offentliga sektorn, satsar vi nu på att förstärka ett redan brett strategiskt erbjudande. Med Anna Rosenqvist som ny delägare visar vi på allvar att tron på framtiden är stark och att det strategiska erbjudandet till kunderna är viktigare än någonsin.

Anna Rosenqvist

Vi på Valentin har redan idag ett brett strategiskt erbjudande med fokus på till exempel varumärkesstrategi, customer experience och service design. För att lägga ännu större fokus på det strategiska arbetet välkomnar vi nu Anna Rosenqvist som ny delägare.

Vår kära kollega Anna har arbetat på byrån i fyra år, som planner och kundansvarig projektledare. Den nya rollen innebär att hon jobbar kvar som planner och strateg för våra kunder, men nu också har det övergripande ansvaret för att utveckla och lyfta vårt eget strategiska erbjudande ytterligare.

– Jag känner ett stort engagemang för såväl Valentin som för våra uppdragsgivare. Det ska därför bli spännande att få ta mer av ett helhetsgrepp kring vårt strategiska erbjudande och att få vara med och driva utvecklingen av byrån långsiktigt, säger Anna Rosenqvist.

Vår VD Magnus Tengby ser fram emot att vässa byråns erbjudande ytterligare och menar att arbetet redan påbörjats i form av kompetensutveckling och nyrekrytering inom områden som digital marknadsföring, hållbarhetskommunikation och tillgänglighet. Han fortsätter:

– Jag är stolt och glad över att Anna väljer att investera i Valentin. Hon är en av de grymmaste personer jag har fått chansen att jobba med och har varit en självklar del av byrån sedan dag ett. Hennes kompetens och järnvilja kommer att lyfta oss till ännu högre höjder.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig och ditt företag? Tveka inte att kontakta oss.

Kontakt