24 februari, 2020

Vi är Göteborg & Co:s nya fullservicebyrå

Efter avslutad upphandling står det nu klart att Göteborg & Co väljer Valentin Experience till sin nya fullservicebyrå inom kommunikationstjänster; reklam- och marknadskommunikation. Ett av flera kommunala och regionala uppdrag som Valentin Experience vunnit under de senaste månaderna.

Gänget som arbetar med kommunikation och marknad på Göteborg & Co

Göteborg & Co står inför en av sina största satsningar någonsin när Göteborg firar sitt 400-års jubileum nästa år. I det arbetet kommer Valentin Experience spela en viktig roll som ny byrå för fullservice-uppdraget inom reklam- och marknadskommunikation. Uppdraget omfattar bland annat strategisk rådgivning, hantering av digital närvaro och framtagning av kreativa kommunikationskoncept och kampanjer.

Valentin Experience har en syn på kommunikation som stämmer väldigt väl med hur vi tänker på Göteborg & Co. Göteborg är en älskad destination som vi vill att ännu fler ska upptäcka och välja. Det händer massor i Göteborg, år 2021 gäller det att vara på plats för vårt stora 400-årsjubiléum

Andrea Jovell, chef för Marknad & Kommunikation på Göteborg & Co.

Samarbetet med Göteborg & Co är ett av flera kommunala och regionala uppdrag som Valentin Experience tilldelats under senaste halvåret. I höstas vann byrån hela kommunikationsuppdraget hos Västra Götalandsregionen (VGR) – Sveriges största arbetsgivare. Även Göteborgs Stadsmuseum och Sjöfartsmuséet valde Valentin Experience vid upphandling av ny visuell identitet.

”Att få arbeta med Göteborg & Co och allt spännande i samband med stadens 400 års jubileum känns riktigt kul. Göteborg & Co har gjort ett imponerande jobb hittills med att positionera staden som en attraktiv och hållbar destination, och vi ser fram emot att fortsätta det arbetet tillsammans. Samtidigt gläds vi för alla offentliga uppdrag som vi vunnit senaste halvåret. Som Göteborgsbyrå brinner vi lite extra för de uppdrag som gör samhällsnytta”, säger Magnus Tengby, VD på Valentin Experience.

Kontakt

Vill du veta mer