20 april, 2018

Valentin&Byhrs Nyfikenhets-stipendium

För andra året i rad delar vi ut Valentin&Byhrs Nyfikenhetsstipendium. Stipendiet som premierar den outsinliga lusten att lära sig mer. Att vara nyfiken. Årets stipendiater är Victoria Malmberg, Jessica Toreld och Lucia Palenska.

Att kreatörer ska vara kunniga, engagerade och kreativa är hygienfaktorer inom reklambranschen. Men att vara nyfiken är minst lika avgörande för att kunna generera ett verkligt mervärde i den kreativa processen.

”Nyfikenhet är ett av de mänskliga drag som jag tycker är viktigast.” förklarar Magnus Tengby, vd på Valentin&Byhr. ”Det handlar om att få en djupare insikt i vår omvärld och människorna vi vill kommunicera med. Dessutom blir man mer intressant som person om man håller sig nyfiken. Nyfikna människor gör det här jobbet ännu roligare och branschen bättre”.

Med nyfikenhet som ett av våra kärnvärden lanserades Valentin&Byhr:s Nyfikenhetsstipendium 2017. Alla anställda inom bolaget har möjlighet att ansöka och juryn består av Valentin&Byhrs ledningsgrupp.

Årets lyckliga stipendiater är Victoria Malmberg, Jessica Toreld och Lucia Palenska. Victoria tar sig till Almedalen i sommar för att uppleva politikerveckan, Jessica prövar att byta jobb med en kollega på en reklambyrå på den amerikanska västkusten och Lucia ska lära sig att köra motorcykel ännu snabbare på Kinnekulle Ring.

Stay curious.

Ring mig för att få veta mer om nyfikenhetsstipendiet