7 november, 2022

Vi stärker upp med fem nya medarbetare

Med Rafael Bernhardt, Elias Bakhshi, Nanna Jamshidi, Annie Simlund och Victoria Fredrikson utökar vi vårt erbjudande inom webbutveckling, produktionsledning, design och planning. De nya rekryteringarna är fem av flera viktiga kompetenser som vi förstärkt med under 2022.

Från vänster: Elias Bakhshi, Victoria Fredrikson, Annie Simlund, Rafael Bernhardt, Nanna Jamshidi

Rafael Bernhardt kommer närmast från det internationella techbolaget Semcom. På Valentin Experience går han in som senior webbutvecklare och specialist i ett flertal digitala projekt för att möta upp vår ökade efterfrågan på utveckling av webbplatser, mobilapplikationer och andra tekniska system. Vid sin sida får han hjälp av Elias Bakhshi, också han utvecklare, som tidigare arbetat på Inter-Data.

– Det som lockade mig att börja på Valentin Experience är möjligheten att få jobba med varierade projekt och sjukt kreativa människor. Jag har tidigare arbetat i multinationella företag med flera tusen anställda med samma typ av arbetsuppgifter. På Valentin kommer det bli annorlunda på ett mycket bra sätt och jag är väldigt taggad att få sätta igång, säger Rafael Bernhardt.

Nanna Jamshidi rekryteras från ICA Reklam. Nu blir hon produktionsledare för en av våra större kunder och är med och driver olika digitala processer och uppdrag. Ny kollega är också Annie Simlund som blir final art efter en tids praktik hos oss. Annie tog nyligen konstnärlig kandidatexamen i design och IP Grafisk produktion & Form vid Yrgo, och är redan involverad i flera kundprojekt. Bland de nya medarbetarna är också Victoria Fredrikson som återvänt efter att ha arbetat som Nordic PR Manager på RLVNT Distribution. Nu tar hon rollen som planner, PR & SoMe-strateg med syfte att stärka upp Valentins strategiska erbjudande.

 – Vi fortsätter att förstärka vårt digitala erbjudande med riktigt vassa nya medarbetare då vi ser en kraftig ökning på dessa uppdrag. Vi behövde också växa inom planning och design, vilket är fantastiskt kul. Jag är stolt över att dessa fem personer valde att börja jobba hos oss för de kunde fått anställning på vilken byrå som helst, säger Magnus Tengby, VD på Valentin Experience.

Med ett ökat behov från flera av våra kunder och med de senaste vunna upphandlingarna för Västra Götalands Regionen, Göteborg Stad och Göteborg & Co, har vi anställt ett flertal nya medarbetare under 2022. I våras anställdes Anna Röj som produktionsledare, Viola Arrfors som digital- och SoMe strateg, Jonas Hedlund som UX-designer och Malin Linneroth som copywriter.

Magnus Tengby

Vill du veta mer om vårt digitala erbjudande? Tveka inte att kontakta oss.