9 oktober, 2018

Ludvig Svensson väljer Valentin Experience

Vi är oerhört glada för att textilföretaget Ludvig Svensson valt oss som sin nya reklambyrå. Startskottet för det nya byråsamarbetet blir ett omfattande customer experience-arbete och därefter är fler uppdrag på gång, bland annat ett webbuppdrag och en varumärkesfilm.

I juni 2018 blev det officiellt att göteborgsbyråerna Valentin&Byhr och Mockup gått samman för att bilda nya Valentin Experience. I och med sammanslagningen har vi utvecklat vårt erbjudande inom service design och customer experience som tar sin utgångspunkt i kundresan och slutkundernas verkliga behov. Med den nya inriktningen har vi haft en intensiv införsäljningsperiod med positiv respons på kundsidan. En av de kunder som visat särskilt intresse för vårt nya erbjudande är det familjeägda textilföretaget Ludvig Svensson.

”När vi träffade Valentin och fick deras customer experience-process presenterad för oss så kände vi direkt att det var något vi ville gå vidare med. Vi behöver utveckla vårt erbjudande inom affärsområdet inredningstextil och vill öka förståelsen för våra kunders faktiska behov, så att vi säkerställer att vår kommunikation och våra produkter verkligen är värdeskapande för dem. Det är där vi måste börja för att på sikt kunna ta positionen som kunskapsledare inom inredningstextil och textila klimatlösningar”, säger Annika Svedberg, Business Area Manager, Interior Textiles, på Ludvig Svensson.

Samarbetet med Ludvig Svensson inleddes i mitten av augusti i år och förutom ett påbörjat customer experience-arbete kommer flera andra uppdrag också att genomföras under hösten. Bland annat inom webb och varumärkeskommunikation.

”Ludvig Svensson är ett anrikt och framgångsrikt företag som är världsledande inom odlingsväv. För oss är de en drömkund då de både har en fantastisk historia och ett väldigt innovativt erbjudande. Jag är riktigt glad att de nu valt oss som huvudbyrå. Att vi dessutom startar upp samarbetet med ett customer experience-uppdrag bekräftar styrkan med vårt nya erbjudande”, säger Magnus Tengby, vd på Valentin Experience.

Resumé om nyheten

Kontakt