21 maj, 2017

Kunderna har sagt sitt: V&B är bäst i Sverige på engagemang!

Du kanske kommer kalla det här lilla inlägget för skryt, men jag vill hellre se det som att vi är en väldigt engagerad reklambyrå. För ungefär två år sedan påbörjade Valentin&Byhr en stor förändringsresa. Vår kostym var inte av senaste snitt och den satt sådär, om jag skall vara helt ärlig. Men stenhårt och målmedvetet arbete av alla, både personal och ledning, har gett frukt. Idag har vi en modern kostym som sitter ruskigt rätt.

REGI gör varje år en omfattande undersökning i Sverige där man utvärderar samarbetet mellan byråer och kunder. Efter mängder av långa intervjuer med hundratals frågor till utvalda kunder sammanställer de sin undersökning och korar sedan Årets Byrå i olika kategorier. Det är med spänd förväntan alla byråer tar del av resultatet. Eller domen. Enligt mig är det här den absolut viktigaste byråtävlingen i Sverige eftersom den talar om vad våra uppdragsgivare egentligen tycker om oss.

Vi vill fortsätta vara Sveriges mest engagerade byrå för vi vill bli Sveriges mest nyfikna byrå

Magnus Tengby, VD, Valentin&Byhr

År 2016 tävlade vi i elitdivisionen för byråer med + 50 miljoner i omsättning och landade på en hedersam fjärde plats efter KING, Forsman & Bodenfors och Åkestam & Holst. Detta är jag givetvis stolt över, för det var en hel del namnkunniga Göteborgs- och Stockholmsbyråer bakom oss på listan. Men, det som gör mig ännu mer stolt är att vi var bäst i Sverige på det som kunder värderar allra högst hos en samarbetspartner - Engagemang. Vi var även bäst i landet på Administrativa rutiner. Vi kom tvåa på Produktionsledning och trea på Leveranssäkerhet, samt sexa på Analytisk förmåga och Kreativitet som helhet. Självklart kommer vi inte att nöja oss med detta utan jobbar på att förbättra oss ännu mer, varje dag, året runt. Vi vill fortsätta vara Sveriges mest engagerade byrå för vi vill bli Sveriges mest nyfikna byrå. Och vi vill såklart komma allra högst upp på REGI’s lista i alla kategorier.

Så här i efterhand, kan jag nog hålla med om att det här inlägget är lite skrytsamt. Men vet du vad, det är vi faktiskt värda!

Kontakt