10 januari, 2020

Hurra för regionen!

I början av september stod det klart att vi börjar jobba med Västra Götalandsregionen. Jublet visste inga gränser här på byrån när vi fick beskedet att vi vunnit den stora upphandlingen med toppbetyg.

Att få chansen att jobba med Sveriges största arbetsgivare och få vara med och göra skillnad i människors liv känns otroligt fint, säger Magnus Tengby, VD på byrån.

VGR är ett ovanligt stort kommunikationsuppdrag som omfattar allt från sjukvård och hållbarhet till kollektivtrafik och kultur. Och det är just den fantastiska bredden som gör uppdraget så spännande och rätt för oss på Valentin Experience. Att ena dagen få hjälpa en barnmorska med utbildningsmaterial eller att göra en animation för Kultur i väst, till att nästa dag skapa kommunikation som stöttar arbetet kring framtidens sjukvård, passar vår byrå väldigt väl. Varje dag kommer nya VGR-utmaningar och det är verkligen en rolig resa.

Det känns tryggt att vi på byrån redan har stor erfarenhet av liknande uppdragsgivare så som Göteborgs Stad och Business Region Göteborg. Genom det har vi förståelse för behoven och processerna, säger Sylvide Laag, projektledare på byrån.

Peppade och ödmjuka ser vi fram emot det fortsatta arbetet och att ytterligare lära känna VGR:s viktiga verksamhet.

Kontakt

Vill du veta mer om vårt arbete för Västra Götalandsregionen